Автор: Елена Кодинова, ФейсбукСвързани текстове: Цялата статия на Доналд Тръмп: Руската

...
Автор: Елена Кодинова, ФейсбукСвързани текстове: Цялата статия на Доналд Тръмп: Руската
Коментари Харесай

Човекът, който измисли руската връзка на Тръмп, днес коментира и българските шпиони. Този скандал намирисва

Автор: Елена Кодинова, Facebook

Свързани текстове: Цялата публикация на Доналд Тръмп: " Руската машинация " в Съединени американски щати е в основата на войната в Украйна

Силно намирисва скандалчето за хванатите във Англия българи, които шпионират в интерес на Русия, само че като видях кой " специалист " употребяват bTV по въпроса, всичко ми стана ясно. Става въпрос за Кристофър Стийл (на снимката), създателят на фамозните " Досиета Стийл ". Та кой е той:

През 2016 година преди избора на Доналд Тръмп за президент на Съединени американски щати, се появиха по този начин наречените " Досиета Стийл ". Това бе отчет от 35 страници, направен от някогашния шеф на съветското бюро на МИ6 Кристофър Стийл, който от години има частна разследваща компания. В него се съдържа сурова информация, почиваща на свидетелски показания на неназован източник. Според този източник съветските служби са обработвали Тръмп от 5 години, персонално президентът на Русия - Владимир Путин, се е заел да подкрепя акцията на милиардера, руснаците имат щедро количество компромати против претендента на републиканците, включващи снимани перверзии с проститутки. Историята излезе във всички огромни и съществени медии по света, сатиричните излъчвания правеха скеч след скеч за " златните душове " на Тръмп, само че все пак той влезе в Белия дом.

През януари 2017 година с въпросния неназован източник се свърза ФБР и против заричане за имунитет от наказателно гонене той описа и пред тях всичко, разказано в " Досиетата Стийл ". Федералните сътрудници с половин уста показаха подозрение в изказванията му. Но всички си споделиха - е, Тръмп е към този момент на власт, прикрива абсурда. Медиите продължиха възторжено да разказват обстоятелствата от отчета, сатириците - да вършат скечове, обществените медии се заливаха от мемета и насмешки.

Когато Тръмп към този момент не бе на власт, правната комисия на Сената на Съединени американски щати пусна обобщение от техния разпит на този въпросен единствен източник, без да оповестява името му. Медиите съумяха да разкрият самоличността му - родения в Русия и живеещ понастоящем в Съединени американски щати юрист Игор Данченко. Той съобщи, че се опасява за живота си след осветяването. След това бе задържан и упрекнат, че е излъгал ФБР, а също по този начин е скрил, че е бил в близки връзки с неназован пиар, работел за претендента на демократите за президент през 2016 година - Хилари Клинтън.

Когато заяви новината за ареста на Данченко, " Уошингтън Пост " даже написа записка под линия, че тази информация хвърля нова светлина върху " Досиетата Стийл " и отразяването им на страниците на изданието. Засега това е единственото опрощение от авторитетна медия по случая. В българските медии за това съвсем не се написа. Но пък когато излязоха " Досиетата Стийл ", имаше голям брой пространни мнения и разбори в демократичната преса, изпълнени с удивление от метода, по който бе компрометиран Тръмп.

Та това е " специалистът ", който в този момент громи българските шпиони в интерес на Русия - безспорен, изобличен към този момент в западната преса митоман. Внимавайте на какви източници вярвате.

Инфо: Facebook страницата на журналистката Елена Кодинова

Ето какво написа Доналд Тпърмп напълно на скоро в своя публикация, оповестена в Newsweek:

Преди седем години се кандидатирах за президент, изправяйки се против всички най-корумпирани сили и вкоренени ползи в столицата на нашата страна. Моят дневен ред беше екзистенциална опасност за един вашингтонски естаблишмънт, който стана богат и всесилен, обезкървявайки Америка.

Тяхната цел беше да предотвратят моето избиране и в случай че не съумеят, да ме изгонят от служба или да саботират президентството ми, да подкопаят дневния ми ред в Конгреса, да блокират вътрешните ми промени и да се намесят във външната ми политика.

В продължение на близо три години те организираха огромна дезинформационна акция и беззаконно гонене въз основа на чудовищната неистина, че съм изменник на страната си.

Тези заговорници от дълбоката страна шпионираха акцията ми. Те фалшифицираха подправени доказателства, с цел да получат противозаконни заповеди за наблюдаване и да опетнят почтени хора посредством приключване на информация в медиите. Предложиха 1 милион $ за фиктивно досие, написано от задграничен разузнавач, с цел да се опитат да ме обвинят в държавна измяна. Те разрушиха безчет животи.

Докладът от Дърам потвърждава, че основните забъркани фигури са знаели през цялото време, че теорията за конспирацията за сговора с Русия е неистина. ФБР стартира своя лов на вещици без нито едно законно доказателство - и когато се натъкваха на оневиняваща информация всякога, те я прикриваха и поддържаха измамата.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР